Apel emoționant către PNL, pentru salvarea USL: Este obligatoriu să ...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
USL
USL

Social-democrații încă speră la salvarea Uniunii Social Liberale, cu puțin timp înainte de ședința Delegației Permanente a PNL, unde liberalii vor hotărî dacă rămân la Putere sau trec în Opoziție. Pe lângă premierul Victor Ponta, deputatul PSD, Sorin Mihai Grindeanu, a lansat un apel emoționant către PNL, pentru salvarea USL.

Misiunea USL

„Am venit în Parlament, în decembrie 2012, cu gândul de a schimba România, de a face legi cu care să funcţioneze o democraţie autentică. Am venit cu misiunea de a construi o ţară puternică. Şi lucrurile au funcţionat o bună bucată de vreme”, își începe deputatul social-democrat declarația politică intitulată „Aritmetica trădării”.

„Cu toate acestea, în ultima perioadă am reuşit performanţa să ne îndepărtăm tot mai tare de cel mai important lucru care ne-a coalizat în 2011, acel ţel comun care ne-a adus la guvernare, care ne-a oferit o majoritate incontestabilă şi ne-a dat încrederea a milioane de cetăţeni. Este obligatoriu să ne amintim de unde am început şi care era ţinta finală, pentru că ultima perioadă arată foarte clar două posibile direcţii: fie că am uitat ceea ce ne-am propus iniţial, fie că nu ne mai dorim acel lucru - caz care cred eu că ar fi profund regretabil şi ar aduce prejudicii majore.

Vezi și: Ponta: Fac un apel către PNL de a salva USL

Dragi colegi, vreau să vă reamintesc sau să subliniez, după caz, că USL a luat naştere ca o mişcare împotriva duşmanului comun Băsescu”, adaugă Sorin Mihai Grindeanu.

Mirajul puterii

„România puternică, asta ne-am dorit, asta ne-am propus.

Domnilor şi doamnelor, vreau să nu uitaţi că USL a pornit ca alinţa pentru România, pentru români. USL trebuie să rămână aşa! Haideţi să rămânem de partea bună a istoriei, să continuăm ceea ce am început, să ne ducem misiunea până la capăt, să nu picăm în capcană. Personal, din ceea ce am constatat în ultima perioadă, mirajul puterii pare că a şters gradual din orizontul vizual al colegilor liberali cel mai important lucru pe care ni l-am propus în USL: să schimbăm destinul acestei ţări!”, mai transmite parlamentarul

„Vă invit să v-o asumaţi sau, dimpotrivă, dacă vreţi să rămâneţi solidari alături de noi în misiunea de a consolida o Românie puternică, să o contestaţi prin rămânerea în USL”, își încheie deputatul PSD manifestul adresat liberalilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel