Apărarea Rusiei împotriva SUA. Bombe, îngropate în ocean
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
submarin9
submarin9
Moscova a plantat bombe nucleare pe coasta de est a Americii care ar putea declanșa un tsunami dacă ar fi detonate, a declarat fostul colonel rus Viktor Baranetz, potrivit The Thelegraph.

Planurile pe termen lung au fost subliniate de Viktor Baranetz, care a susținut că a fost un răspuns la construirea de către SUA a armatei sale de-a lungul granițelor Rusiei.

"Americanii își desfășoară tancurile, avioanele și batalioanele de forțe speciale de-a lungul frontierei rusești", a declarat Baranetz într-un interviu acordat ziarului rus Komsomolskaya Pravda.

"Și suntem liniștiți "semănând" țărmul SUA cu bombe nucleare ”cârtiță". Au fost îngropate înăuntru si "dorm" până când vor primit comanda ... ", a adăugat acesta.

Orice astfel de tsunami ar distruge orașe precum New York și Miami.

Fostul oficial a spus că Rusia trebuia să vină cu o modalitate eficientă de a se apăra, din moment ce operează cu un buget militar mult mai mic decât America.

"SUA este "campionul mondial" permanent în mărimea bugetului său militar - aproape 600 de miliarde de dolari (500 de milioane de lire sterline), care este de 10 ori mai mare decât cel al Rusiei", a explicat el.

"Rusia nu va concura cu SUA în domeniul cheltuielilor de apărare. Suntem într-o clasă de greutate diferită", a spus el.

"Pentru noi, întrebarea principală este cum să asigurăm apărarea Rusiei la un cost mai mic.

"Sunt sigur că deja am găsit răspunsuri asimetrice. Nu văd o problemă mare aici. "

Un purtător de cuvânt al guvernului rus a respins pretențiile domnului Baranetz. Catalogându-le ca "ciudate", el a spus că raportul nu ar trebui "luat în serios", potrivit Daily Mail.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel