Anunţul referitor la semnarea de către medicii de familie a noilor contracte cadru cu CNAS, o dezinformare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Anunţul apărut pe agenţia Mediafax  care afirma că medicii de familie au renunţat la proteste şi vor semna contractele cadru cu CNAS, citând-o pe Doina Mihăilă, preşedintele Patronatului Medicilor de Familie, nu este decât o dezinformare.

Contactată de redacţia De Ce News, domana Doina Mihăilă a declarat că medicii de familie nu au renunţat la acţiunile de protest, iar ce s-a relatat în acel comunicat nu este altceva decât o dezinformare, sau o neînţelegere a problemei din partea redactorului.

"Dorim să infirmăm categoric ştirea aparută pe Mediafax. Ne miră foarte tare lipsa de profesionalism cu care a fost tratată aceasta ştire, care ne face astfel un deserviciu imens. În niciun caz nu s-a pus problema semnării contractelor. S-a pus problema să ne manifestăm disponibilitatea de a facilita procesul de contractare după încheierea protestului, în sensul de a depune dosarele fără cererea de contractare sau cu cererea nesemnată, pentru a evita aglomeratia de la casele de asigurări", se arată într-un comunicat de presă semnat deopotrivă de reprezentanţii Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie şi Societăţii Naţionale de Medicina Familiei/Medicină Generală. "Cum oare vă puteţi imagina că se renunţă la un protest care durează de zile întregi fără nicio rezolvare?", se mai arată în cominicatul de presă.

Citeşte şi:

Medicii de familie: Depunerea dosarelor nu presupune acordul implicit de semnare a contractelor

Cum i-au trimis Duţă şi Cseke pe medici în Tanzania. Ce firmă a plătit deplasarea la Arusha

Pacienţii vor fi consultaţi fără plată de către medicii de familie încă o săptămână

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel