Anunțul important pe care îl va face Facebook
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
facebook
facebook

Se pare că Facebook va face un anunţ important în această seară şi anume lansarea propriul motor de căutare, care se presupune că va depăşi Google, scrie Daily Mail.

Potrivit zvonurilor apărute pe internet, compania va face anunţul în această seară. În afară de presupusul motor de căutare, unii spun că Facebook îşi va lansa primul telefon sau primul serviciu de telefonie online.

“Chiar dacă nu cunoaştem încă detaliile exacte privind caracteristicile acestui nou motor, ni s-a transmis că reţeaua de socializare se pregăteşte să lanseze foarte curând o nouă opţiune de căutare pe site, una care va revoluţiona totul”, susţine site-ul Pocket-Lint.

“În cazul în care Facebook va permite utilizatorilor să dispună de o căutare mai rapidă, atât în interiorul site-ului cât şi în afara lui, Google va avea mari bătăi de cap, deoarece va oferi internauţilor un motiv pentru a nu-l mai folosi deloc”, mai spun cei de la Pocket-Lint.

Dacă zvonurile apărute sunt adevărate, motorul de căutare ar putea fi disponibil pentru clienţi la numai câteva ore de la lansare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel