Anunțul făcut de Mircea Badea la finalul emisiunii: Dispar o perioadă...
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
captură video Antena 3
captură video Antena 3
Mircea Badea a anunțat că va fi absent o perioadă de la Antena 3. 

La finalul emisiunii din 11 august, realizatorul ”În Gura Presei”, Mircea Badea a afirmat că o perioadă va fi absent de pe micile ecrane. ”Când revin? Dispar o perioadă și vedem ulterior ce va fi. Vă susțin” a spus realizatorul de televiziune la finalul emisiunii ”În Gura Presei”. 

Badea, despre Buhnici: Eu mă simt rău, dar nu înțeleg despre ce discută

Anterior, el a vorbit despre un subiect postat pe site-ul DCNews.ro, despre ultimele afirmații ce au ieșit la iveală, făcute de George Buhnici. 

”Eu mă simt rău, dar nu înțeleg despre ce discută. Ce Jilava, care e la Jilava?” a spus Mircea Badea, în emisiunea ”În gura presei”, de la Antena 3, ca reacție la ultimele imagini apărute cu George Buhnici. 

Imaginile sunt din 2013. 

În timpul unui review auto, realizat alături de George Buhnici, un jurnalist i-a povestit o întâmplare acestuia: ”Două fetițe de 10-13 ani m-au văzut trecând cu mașina asta și fac: E roșiiiie!”. 

”La 13 ani ani?” a fost remarca lui George Buhnici, deși review-ul era despre mașină și, în acest moment al discuției, despre culoarea ei. ”Da” a răspuns jurnalistul de la volan. ”Și le-ai luat la discotecă, nu?” a insistat Buhnici. ”Poftim?” a fost reacția jurnalistului. ”Le-ai luat la discotecă cu mașina, nu?” a continuat Buhnici. 

”Ce glumă... proastă” a zis cel de la volan, vizibil contrariat și stânjenit. ”Hai că nu ești departe de vârstă cu ele” a ținut să insiste George Buhnici. ”Sper să taie Daniel asta” afirmă jurnalistul care realizează emisiunea. ”De ce?” întreabă, lejer, Buhnici, adăugând: ”Nu e pedofilie. La Jilava, fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieții de 23?”. ”Ăăă, nu” spune cel de la volan. ”Nu, nici acolo? Bun, hai să încheiem” spune George Buhnici.

Citește și: Cum a apărut Badea, după poza virală cu Grindeanu: Da, chiar se întâmplă, presupunând că voi mai face emisiunea

La sfârșitul lunii iulie, realizatorul TV a fost în vacanță, în Zakynthos. 

Carmen Brumă, partenera de viață a acestuia, a spus că, din fericire, nu s-au lovit de problemele pe care le vedem, în aceste zile, prin aeroporturi. ”Zbor fără întârziere. A început bine vacanța. Vă aștept și pe stories cu detalii și să nu uitați că mișcarea este cea mai bună metodă ca să nu te îngrași în concediu”, a fost mesajul transmis de Carmen Brumă.

”Noi mai fost în Zakynthos și prin 2011 și mi s-a părut printre cele mai frumoase insule grecești”, a mai spus Carmen Brumă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel