Antrenorul lui CFR Cluj, "Animalul" Jorge Costa, acuzat că şi-a bătut soţia după meci
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
jorge costa
jorge costa

Jorge Costa, antrenorul lui CFR Cluj, s-a certat cu soţia sa după meciul câştigat cu 2-1 împotriva celor de la Ceahlăul Piatra-Neamţ şi chiar a lovit-o cu pumnii pe aceasta.

Poreclit „Animalul”, tehnicianul portughez a părut a fi nervos încă din timpul conferinţei de presă de după meci, apoi a plecat într-un club din Cluj, alături de câţiva dintre fotbaliştii pe care îi antrenează, informează Gsp.

Soţia lui Costa a plecat destul de devereme, spre deosebire de antrenor, care a rămas până spre dimineaţă şi a consumat mai multe pahare de alcool.

În momentul în care a ajuns acasă, Jorge Costa a avut o ceartă violentă cu soţia sa, iar de aici la lovituri cu pumnii nu a mai fost decât un pas. Femeia s-a speriat şi a fugit de acasă, ducându-se la Poliţie, scrie sursa citată.

Se pare că preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan a fost sunat de poliţişti, care l-au informat că Maria Costa prezintă urme de lovituri pe faţă şi pe braţe, recomandându-i acesteia să se prezinte la Institutul de Medicină Legală. De asemenea, Jorge Costa ar fi fost deja la poliţie pentru a da declaraţii.

„Nu pot să comentez astfel de informaţii. Nu ţin de latura sportivă, dar vă asigur că Jorge Costa are tot sprijinul conducerii pentru a reuşi la CFR. Şi al meu ca prieten, în particular”, s-a mulţumit să declare Iuliu Mureşan pentru GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel