Antrenorul Kansas City Royals se retrage din cauza unei "probleme personale"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Antrenorul Kansas City Royals, Matt Quatraro, nu va fi alături de echipă la meciul de luni, care se va desfășura pe teren propriu împotriva Cleveland Guardians. Acesta se retrage pentru a avea grijă „de o problemă personală”, transmite Reuters. Astfel, Paul Hoover va fi antrenorul Kansas City Royals la acest meci.

Nu exista nicio indicație cu privire la cât timp ar putea lipsi Matt Quatraro, în vârstă de 50 de ani.

Kansas City Royals au intrat luni în joc pe locul trei în American League Central, dar în posesia celui de-al treilea și ultimul loc de wild-card în AL, cu 4 1/2 înaintea celor de la Boston Red Sox.

Recordul Kansas City Royals



În două sezoane ca antrenor al Royals, Quatraro a condus clubul către un record de 131-169 și are echipa în playoff după 106 înfrângeri în 2023. Quatraro a servit și ca antrenor pentru Cleveland (2014-17) și Tampa Bay Rays ( 2018-22).

Kansas City Royals sunt o echipă profesionistă de baseball americană cu sediul în Kansas City, Missouri. Royals concurează în Liga majoră de baseball (MLB) ca club membru al Diviziei Centrale a Ligii Americane (AL). Echipa a fost fondată ca o franciză de expansiune în 1969 și a făcut patru călătorii în World Series, câștigând în 1985 și 2015 și pierzând în 1980 și 2014. 

Matthew John Quatraro, născut la 14 noiembrie 1973, este un fost jucător de baseball profesionist american, manager de ligi minore și antrenor de ligă majoră și actualul manager al Kansas City Royals din Liga majoră de baseball (MLB). El a fost anterior antrenor de bancă pentru Tampa Bay Rays, din 2019 până în 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel