Antrenorul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, apreciază că va fi un meci de care pe care cu Viitorul
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Antrenorul echipei de fotbal FC Botoşani, Marius Croitoru, a anunţat că va pregăti meciul contra formaţiei Viitorul Constanţa, din etapa a cincea a Ligii I, doar pentru atac. 

El a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că meciul de la Ovidiu va fi unul "care pe care".

"Suntem două echipe care, după părerea mea, avem cel mai frumos joc la ora actuală din campionatul României şi îmi doresc din tot sufletul să iasă un spectacol, iar cel mai bun să câştige. Va fi un meci de care pe care. Istoricul meciurilor directe cam acolo ne duce cu gândul. Nu îmi este frică. Jucăm împotriva unei echipe în 90% formată din tineri şi mergem să jucăm ceea ce antrenăm, ceea ce ne dorim cu toţii, un joc spectacol, un joc eminamente numai pentru atac, pentru că numai asta contează", a afirmat Croitoru.

Acesta susţine că meciul contra formaţiei lui Gheorghe Hagi poate fi considerat mai uşor decât cel din etapa precedentă de pe teren propriu contra echipei Gaz Metan Mediaş.

Partida dintre FC Viitorul Constanţa şi FC Botoşani este programată să se dispute luni, începând cu ora 21:00. Înaintea acestui joc, Viitorul are zece puncte în clasamentul Ligii I, în timp ce FC Botoşani are cu două mai puţin, ambele echipe fiind neînvinse. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel