Antonescu: Suspendarea lui Băsescu, doar dacă ...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liderul PNL, Crin Antonescu, a explicat, miercuri, într-un interviu acordat pentru DC News , care ar fi singura condiție pentru care l-ar suspenda din funcție pe președintele Traian Băsescu.

Crin Antonescu a fost întrebat de ce nu a sesizat CCR după ce Traian Băsescu a apărut îmbrăcat în tricoul PMP.

"Nu îmi mai trebuie niciun aviz de la CCR ca să știu că asistăm la ceva jenant. L-am calificat ca atare, nu în glumă, foarte serios. Nu cred în acest moment că ar folosi cuiva o suspendare, care s-ar impune dacă am fi la începutul mandatului, pentru asemenea fapte. Acum, le trecem și noi în registrul comic, deplângem și noi situația, gândindu-ne noi, cetățeni români, care avem, totuși, dreptul la un președinte demn, dar gândindu-ne la însuși domnul Băsescu, cu toate relele, care totuși a fost un personaj, a fost un bărbat, acolo. E, să ajungi așa la malul mării, când încă ești președinte... ", a declarat Crin Antonescu.

Vezi și: Antonescu pune cruce refacerii Alianței D.A.: Nicio șansă!

"Să înțelegem că poate să facă orice? Nu îl veți suspenda pe domnul Băsescu?", a mai fost întrebat Crin Antonescu.

"Da, da, sigur. (...) Dacă ajunge la înaltă trădare, pune țara în pericol, chestiuni din astea, da (n.r. - îl suspendăm), dar pentru aceste giumbușlucuri electorale, nu. În sensul acesta 'orice'", a răspuns liderul liberal.  

Citește și: De Ce nu a apelat PNL la sondaje înainte de europarlamentare


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel