Antonescu spune că Tăriceanu este "instabil"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a criticat, joi, intenţia lui Călin Popescu Tăriceanu de a se reînscrie în PNL, numindu-l pe fostul premier "instabil din punct de vedere politic şi moral".

Liderul liberal a criticat demersul liberalilor de la Satu Mare, care au lansat invitaţia către președintele Senatului, de a se înscrie în formaţiunea din care a făcut parte până în urmă cu aproape trei luni.

"Pare instabil din punct de vedere moral şi politic, e un fapt marginal, ne interesează bătălia de peste trei zile. A ajuns să fie unealta unor diversiuni mărginaşe ale PSD, e nedemn pentru el, pentru PSD şi pentru unii colegi de la Satu Mare, care consideră că tentativa lui Silaghi de a se sustrage justiţiei e mai importantă decât soarta şi obrazul unui partid. N-am ce discuta mai mult de-atât. Despre fugari în care nu ştim în ce partid sunt nu mai discut. Indivizi dubioşi, eu adresez mesaje liberalilor, simpatizanţilor, PSD-ului dacă e cazul, grupului sau indivizilor care au identitate", a spus Crin Antonescu, potrivit Mediafax.

Vezi și: Iohannis, de acord cu Tăriceanu în PNL, Antonescu nu. Tu cum votezi?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel