Antonescu: Adversarilor noștri le-au rămas doar amintirile lăutărești
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
crin antonescu dc
crin antonescu dc

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ,vineri, la lansarea candidaților USL din Cluj, că adversarilor politici ai social-liberalilor nu le-au mai rămas decât ”minciunile” și ”amintirile lăutărești,” informează Mediafax.

Liderul liberalilor spune că adversarii politici ai Uniunii folosesc doar atacuri ce implică minciuni și calomnii, acestea fiind de fapt, singurele arme care le-au mai rămas. ”Lor, adversarilor noştri politici, le-au mai rămas minciunile de zi cu zi, calomniile de zi cu zi şi amintirile lăutăreşti, apărute mai nou. Noi avem de luptat nu cu ei, noi trebuie să ne organizăm, noi trebuie să-i convingem pe toţi compatrioţii noştri că avem ceva de oferit şi de construit împreună, dar lupta noastră este cu viitorul, provocarea noastră este ca după mulţi ani, după multe decenii să putem începe construirea unui proiect naţional,” declară co-președintele USL.

Totodată, șeful Senatului dezvăluie care sunt cele două secrete pe care nu le știu liderii nici liderii ARD nici președintele Traian Băsescu: ”legătura cu oamenii reali, cu oamenii în suferinţă, cu oamenii care vor să muncească" şi "unitatea şi încrederea" între liberali, membri PSD și conservatori.

Mihai Răzvan Ungureanu declara joi într-un interviu pentru revista Kamikaze că în tinerețe obișnuia să cânte la nunți împreună cu un rom instrumentist, pentru bani de buzunar. ”De la nunţi câştigam câteva sute de lei. Trebuia să am grijă să nu afle părinţii, dar aveam bani de buzunar. Cântam din repertoriul Azur, «Se mărită Mona mea», «Cenuşăreasa», acelea erau deliciul, că nu mergeam să cânt Beatles", își amintește fostul premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel