Antonescu a avut o întâlnire privată cu Oprescu şi va mai avea una oficială, împreună cu Ponta
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Crin Antonescu1
Crin Antonescu1

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a admis marţi, după şedinţa BPC, răspunzând unei întrebări, că a avut săptămâna trecută, miercuri, o întâlnire privată cu primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

"Nu mai ştiu dacă era miercuri. A fost o întâlnire privată", a spus Antonescu, citat de Mediafax.

Antonescu a precizat că, împreună cu liderul PSD Victor Ponta, va avea o întâlnire, de data aceasta oficială, cu Sorin Oprescu, joi, la ora 13.00, în Bucureşti.

"Nu ştiu exact locul, dar va avea loc în Bucureşti", a spus Antonescu.

Liderul liberal a precizat că protocoalele USL pe Bucureşti vor avea o formă specială, la care va cotribui şi discuţia cu Sorin Oprescu.

"Vom încerca să aşezăm aceste lucruri (protocoalele, n.r.) după discuţia pe care o vom avea eu şi domnul Ponta cu Sorin Oprescu, joi, pe teme de administraţie şi buget", a mai spus Antonescu.

Primarul general al Bucureştiului, Sorin Oprescu, le-a adresat liderilor USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta, invitaţia de a dialoga pe teme legate de exerciţiul administrativ şi bugetar al Capitalei, cei doi hotărând, luni, la nivelul conducerii Uniunii, să dea curs invitaţiei.

"Am primit şi eu, şi Victor Ponta, în calitate de preşedinţi, câte o adresă, o scrisoare din partea primarului general Sorin Oprescu în care ne invită la dialog asupra problemelor legate de exerciţiul administrativ şi bugetar al Capitalei. Am decis să răspundem şi, împreună, să avem o întâlnire cu Sorin Oprescu în zilele următoare, în care să discutăm despre proiectele sale, despre problema bugetului, care se va discuta la CGMB, despre referendum şi structura de organizare a sectoarelor", a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, liderul PNL Crin Antonescu.

El a precizat că liderii USL sunt interesaţi de punctul de vedere al lui Sorin Oprescu, iar USL este decisă să confere o linie unitară de acţiune pentru toţi consilierii săi din CGMB.

El a arătat că invitaţia a fost adresată doar lui şi lui Victor Ponta, precizând că, dacă PC are consilieri generali, atunci va fi şi el reprezentat la discuţii.

Întrebat luni dacă USL are în vedere să susţină candidatura lui Oprescu pentru al doilea mandat de primar general, Antonescu a precizat că această ipoteză nu a fost şi nu este exlcusă, dar că o decizie în acest sens nu a fost încă luată.

"Mintea noastră joacă neîncetat, nu ai cum să nu te gândeşti la această ipoteză. Sorin Oprescu - candidat al USL e o ipoteză care nu a fost şi nu e exclusă, dar care nu s-a transformat într-o decizie", a spus Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel