ANTI-VACCINIȘTII au dreptate. Olivia Steer ar putea avea soluția să scăpăm de moarte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Au dreptate și anti-vacciniștii.

Adepții Oliviei Steer și nu doar ei, în general, toți anti-vacciniștii, au dreptate. De câteva zile, tot apare un mesaj pe Facebook care, printre altele, spune că: ”Vaccinul anti-Covid-19, ca și toate celelalte vaccinuri, pur și simplu ucide. Voi nu vedeți că toți cei care s-au vaccinat la gripa spaniolă din 1918 – 1919 sunt morți acum?

Ce? N-au dreptate și anti-vacciniștii? Normal că cine a trăit pe vremea gripei spaniole nu mai trăiește ASTĂZI. Ar trebui să aibă acum, dacă s-au vaccinat, cel mai devreme la 20 ani, vreo 120-130 ani. Au murit, într-adevăr, cei care s-au vaccinat la gripa spaniolă, dar și cei care nu s-au vaccinat. Că așa e viața. Oamenii nu trăiesc peste 120-130 ani nici dacă mănâncă doar pătrunjel crescut și îngrijit de Olivia Steer. Dar manipularea merge pe Facebook între două tocănițe. Mai un Like, mai un Share, mai un învârtit în oală, mai o prosteală crasă. Oamenii rămân cu ideea: ”uite, bă, au dreptate ăștia. Toți care s-au vaccinat la gripa spaniolă din 1918-1919 sunt morți acum...”. Cheia stă, evident, în acel ”acum”.

Da, sunt morți, dar sunt șanse să vină Olivia Steer, cu o rețetă de năut combinată cu mărar, la care să presărăm ridichi, care să ne ajute să trecem de 110-120-130 ani. Vaccinați și nevaccinați.

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel