Antena 3 împlinește 17 ani. Gâdea: Este uimitor cum au trecut atât de repede... Sunt foarte mândru de colegii mei
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Mihai Gâdea
Sursa foto: Facebook Mihai Gâdea
Astăzi, Antena 3 împlinește 17 ani de la prima zi de emisie. Cu această ocazie, Mihai Gâdea a transmis un mesaj pentru colegii săi. 

"Este uimitor cum au trecut atât de repede cei 17 ani. Parcă ieri - alaltăieri aveam emoţia aia incredibilă că începe emisia. Și, sigur, ca la fiecare aniversare de felul ăsta, sentimentul că timpul trece, inevitabil, cu o asemenea viteză probabil îl înţelege toată lumea. Ce mi se pare însă foarte important este că, dacă ne uităm în urmă, pot să spun că pentru această echipă extraordinară de jurnalişti de la Antena 3 timpul nu a trecut degeaba. Am reuşit să facem nişte lucruri importante în aceşti ani, am reuşit să ne ridicăm în anumite momente - sper că în cele mai multe - la nivelul evenimentelor şi chiar al istoriei aşa cum a fost ea.

Sunt foarte mândru de colegii mei, de echipa noastră care, în vremuri destul de complicate, aşa cum au fost ultimii 17 ani, au înţeles ce înseamnă să fii jurnalist, ce misiune ai, au înţeles ce aşteptări are publicul de la tine şi, azi, vreau să le mulţumesc tuturor celor care sunt în această echipă, celor care au făcut parte din aceasta echipă, celor care au muncit ca jurnalişti, tehnicieni, celor din absolut toate zonele profesionale. Sper că următorii ani vor fi foarte buni şi am multe motive să cred asta", a spus Mihai Gâdea pentru Antena 3.

Antena 3, numeroase premii

De-a lungul timpului, Antena 3 s-a bucurat de apreciere internațională, dovadă stând numeroasele premii. 

Premii în 2015

Premiul special al juriului, AIB Londra – În premieră cu Carmen Avram

Premiul special, Festivalul de film istoric și documentar – Secvențial cu Adrian Ursu

APTR – Sinteza Zilei, În Premieră cu Carmen Avram, Secvențial, Punctul de întâlnire și Q&A – producții Antena 3

Premii în 2014 

Două medalii aur (categoriile Biography/Profiles and Current Affairs categories) pentru „Lungul drum spre casă"

Două medalii argint pentru „Infernul copiilor uitaţi" (Best Investigative Report), respectiv „România otrăvită" (Environment&Ecology).

Vezi aici lista completă

Anul trecut, Antena 3 a lansat prima emisiune în parteneriat cu CNN

Acordul dintre cele două companii media înseamnă accesul Antena 3 la conţinutul oferit prin CNN Newsroom. De asemenea, în virtutea acestuia, CNN produce conţinut original pentru Antena 3. Emisiunea CNN hour poate fi urmărit zilnic în grila televiziunii de ştiri din România, iar o secţiune specială a site-ului antena3.ro găzduiește informaţii şi analize originale.

Concentrându-se pe agenda ştirilor internaţionale, conţinutul CNN hour  atât pentru TV, cât şi pentru online este produs de CNN International. În  plus, prezentatorii, reporterii, operatorii, redactorii, editorii şi producătorii Antena 3 au acces la programe speciale de training realizate atât la Bucureşti cât şi în cartierele generale ale CNN din Statele Unite şi Marea Britanie.

Criteriile deontologice şi principiile profesionale ale celei mai respectate reţele de televiziune din lume s-au adăugat celor pe care echipa Antena 3 le-a imbrăţişat în anii de activitate de până acum. 

"Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva în România, este o premieră absolută în televiziune și vrem ca dvs. să aflați care au fost demersurile noastre și cât de câștigați veți fi - pentru că tot acest efort uriaș este pentru ca dvs. câștigați. Și veți fi câștigați într-o manieră absolută!", spunea Mihai Gâdea, atunci. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel