Data actualizării:
Data publicării:

Antena 1 difuzează Camera Café. Doru Ana, culisele unui altfel de sitcom-exclusiv

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Antena 1 vine cu o surpriză pentru telespectatori: un sitcom cu nume grele din lumea teatrului.

Începând din 12 decembrie, Antena 1 va difuza în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 12:30 sitcom-ul "Camera Café". Având la bază un format internațional, acesta spune povestea unei firme de organizat evenimente în incinta căreia se instalează un tonomat de cafea. Intrigile și acțiunea se vor țese chiar pe holurile care găzduiesc acest aparat, iar situațiile și întâmplările amuzante nu se vor lăsa deloc așteptate.

Despre acest proiect, Doru Ana - actorul care joacă rolul directorului firmei - a vorbit în exclusivitate pentru DC News.

Actori adevărați, comedie și-un scenariu scris de Andreas Petrescu. Pare a fi rețeta de succes a unui altfel de sitcom, a unui sitcom făcut cu bun gust pentru oamenii care nu ajung mereu la teatru și vor să râdă din fotoliul de acasă.

(w670) Doru Ana �

"Este un format care funcționează de ceva vreme și a avut un succes nebun în foarte multe țări. A fost făcut cu multă plăcere. Este vorba despre o firmă de evenimente cu botezuri, nunți, înmormântări; acolo se întâmplă tot felul de lucruri în fața automatului de cafea. Noutatea - sau dacă vrei - dificultatea acestui sitcom este că-i făcut pe cameră fixă. Nu e plan contra plan, nu e plan general. Totul este văzut din unghiul aparatului de cafea și atunci a fost destul de greu de lucrat în sensul în care trebuia să ai perspectivă, să nu ne acoperim unii pe alții și totul se joacă la aparatul de cafea", a spus Doru Ana contactat de DC News.

"Sitcomul are ținută, are bun simț. Noi am încercat să construim câteva situații hazlii și ne-am simțit foarte bine. Am lucrat cu mare plăcere. Textul și poantele sunt echilibrate și frumoase. Încă este devreme să se fi întâmplat un 'accident' cu haz demn de povestit. Pe parcurs, cu siguranță se va întâmpla ceva. Ne place ce facem. Este o atmosferă foarte destinsă la filmări. Pentru mine este cu atât mai plăcut cu cât sunt alături de niște studenți de-ai mei printre care Anca Dinicu sau Mădălin Mandin. Este plăcut să joci cu ei", ne-a mai zis actorul.

Distribuție cu nume importante

Din distribuția "Camera Café" fac parte Doru Ana, în rolul directorului firmei, Carmen Tănase, asistenta directorului, Adriana Trandafir, femeia de serviciu, Mădălin Mandin, instalatorul, dar fiecare episod va avea și invitați speciali.

Stela Popescu, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, CRBL și Florin Ristei sunt câteva din vedetele care vor completa distribuția.

"Este un format dinamic, bine scris, haios, tinerii aleși sunt absolut minunați, asa că acest sitcom este o variantă perfectă pentru zilele de weekend", a declarat Carmen Tanase.

(w670)

În continuare, un episod a variantei în franceză a Camera Cafe:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel