Antena 1 a cumpărat formatul Idols, un cunoscut show cu milioane de spectatori
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
jennifer_lopez_si_marc_anthony_hepta
jennifer_lopez_si_marc_anthony_hepta

Antena 1 a anunţat, viner, că a achiziţionat formatul show-ului Idols, difuzat în aproximativ 50 de ţări, unde este vizionat de sute de milioane de oameni.  Noul format va fi prezentat din primăvare anului viitor.

România îşi va alege idolul în primavara lui 2012 în premieră la Antena 1. În plină campanie X Factor, producţia cu statut de adevărat fenomen mondial, Antena 1 adaugă o proaspată achiziţie în portofoliul celor mai puternice formate tv din lume preluate în ultima vreme , printr-un show care a revoluţionat întreaga planetă.  Idols este următorul megaspectacol pregătit de Antena 1, unul dintre puţinele formate care bat recordurile de audienţă de la o ediţie la alta şi care are menirea de a transforma tinerii cu talente muzicale în vedete internaţionale, conform comunicatului postului Antena 1.

În acest fel, cele două producţii vor concura cu oferta Pro Tv, care cuprinde tot două  show-uri de identificare a talentelor - "Romanii au talent" si, din sezonul urmator, "Vocea Romaniei" (The Voice).

"Idol" este o emisiune concurs, având rolul de a căuta talente muzicale.

Creat în 2001 de Simon Fuller şi lansat în Marea Britanie, Idols a devenit în scurt timp unul dintre cele mai iubite şi longevive formate, fiind difuzat în aproape 50 de ţări. Nume importante de artişti recunoscuti şi adoraţi la nivel internaţional sunt antrenate în acest megashow: Jennifer Lopez, Marc Anthony, Beyonce, Steven Tyler. Show-ul caută cel mai bun interpret de muzica pop, dând totodată şansa publicului să fie el cel care îl lansează în cariera pe urmatorul superstar. Antena 1 va difuza acest format spectaculos în primavara lui 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel