Data publicării:

Ansamblul „Hecenii”, care a făcut senzație la Românii au Talent, lăudat de Maia Sandu: Sunt adevărații ambasadori ai țării noastre

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întâlnire cu membrii ansamblului „Hecenii”, tinerii dansatori care au impresionat pe toată lumea după momentul prezentat la emisiunea „Românii au Talent”.

Maia Sandu i-a felicitat pe tineri pentru momentul lor impresionant care a ridicat juriul și publicul în picioare. Ansamblul „Hecenii” a ajuns în semifinala concursului după ce unul dintre jurați a decis să apese butonul Golden Buzz. 

„Am foarte multă admirație și pentru conducătorul ansamblului, Dionisie Cobilaș, fost discipol al reputatului coregraf Ion Sambriș, cel care a stat la baza „Hecenilor”. Omul sfințește locul, spune înțelepciunea populară și Dionisie este un adevărat exemplu de om care, în pofida faptului că face și el naveta săptămânal, iar în ultimul an muncește chiar și fără a fi salarizat, reușește să producă și să mențină în inima copiilor săi acea scânteie de pasiune de la care pornește totul. Astfel de oameni sunt adevărații ambasadori ai țării noastre și este vital să-i susținem și să-i prețuim”, a transmis Maia Sandu.

Maia Sandu a fost mișcată de devotamentul, angajamentul și hotărârea lor de a lupta pentru excelență și pentru aspirația de a-și promova numele în întreaga lume.

„A fost pentru noi un dans pe viață și pe moarte în cel mai adevărat sens al cuvântului, de asta am dat tot ce am putut pe acea scenă”, a spus coordonatorul ansamblului, Dionisie Cobilaș.

Ansamblul „Hecenii”, care a fost înființat în urmă cu 13 ani, a fost la un pas de a-și pierde sala în care membrii repetau dansurile. Din fericire, autoritățile de la Chișinău au transmis că vor fi luate măsuri pentru repararea sălii, potrivit Deschide.md

Momentul îl puteți vedea în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel