ANPC, razie la Festivalul Maghiar din Brașov. Ce au descoperit inspectorii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au efectuat un control de amploare în Piața Sfatului din Brașov, la Festivalul Maghiar. Neregulile găsite nu au fost puține. 

Inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au efectuat un control de amploare în Piața Sfatului din Brașov, la Festivalul Maghiar.

Butelii montate necorespunzător, mizerie de nedescris, marfă ținută în condiții improprii, lipsă de autorizații, dar mai ales mărfuri expirate, sunt doar câteva dintre problemele grave găsite de către autorități în urma verificărilor. 

”Situația descoperită este una inacceptabilă deoarece modul în care-și desfășura activitatea agentul economic punea în pericol consumatorii. Faptul că refolosea materia primă, ca existau produse expirate, depozitare incorectă, produse fără elemente de identificare, lipsa autorizatie, etc, ne duce cu gândul la faptul că scopul principal era acela de câștig financiar in detrimentul consumatorilor”m a precizat Sorin Susanu în exclusivitate pentru DCNews

Produsele necoforme au fost confiscate pentru distrugerem iar activitatea operatorilor economici cu probleme a fost oprită. De asemenea, a fost aplicată și o amendă în valoare de 20.000 de lei. 

Imaginile surprinse chiar de către Sorin Susanu, şef al Corpului de Control de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, nu mai au nevoie de niciun comentariu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel