ANM, prognoza meteo. Vremea de Rusalii, 27 - 28 mai 2018
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
ANM, prognoza meteo. Vremea de Rusalii, 27 - 28 mai 2018 Meteorologul de serviciu ANM a vorbit despre cum va fi vremea de Rusalii. 

ANM, prognoza meteo. Vremea de Rusalii, 27 - 28 mai 2018 ”Manifestările de instabilitate atmosferică mai pronunțată sunt fenomene ce durează intervale scurte de timp. În restul zilei, oriunde în țară, câteva ore de soare îi vor bucura pe cei din zonă. Din păcate, în special în zonele montane și cele submontane, sâmbătă și-n sud-estul țării, vor fi ploi de vară cu tunete și fulgere.

ANM, prognoza meteo. Vremea de Rusalii, 27 - 28 mai 2018  În zona de munte, ploaia va fi ceva mai intensă, dar oricum fenomenele nu durează mai mult de o oră și jumătate, două ore în cursul după - amiezelor. În restul timpului va fi vreme bună, temperaturile urcă la valori de peste 25 de grade în cea mai mare parte a țării, chiar și-n stațiunile montane situate între 1000 și 1.500 de metri vor fi temperaturi de 20 de grade.

ANM, prognoza meteo. Vremea de Rusalii, 27 - 28 mai 2018  Pentru zona litoralului, un regim termic mai ponderat, cu un vânt care va deveni moderat și va sufla dinspre mare, astfel încât temperaturile se vor opri la 23 - 24 de grade, temperaturi destul de plăcute, având în vedere că suntem încă în luna mai, chiar dacă vor fi pasaje noroase probabilitate de ploaie rămâne redusă, pentru luni vor fi temperaturi mai ridicate cu pasaje însorite mai multe ore din zi” a spus meteorologul ANM Teodora Cumpănașu, la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel