Angajatul Casei Regale care a acuzat-o pe Meghan de hărțuire pleacă din funcție
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Angajatul Casei Regale care a făcut acuzații de bully-ing împotriva Ducesei de Sussex va pleca din funcție.

Conform The Guardian, Jason Knauf va părăsi postul său de director executiv al Fundației Regale a Familiei Cambridge la finalul acestui an. Knauf, care era secretarul de comunicare al Ducilor de Sussex în octombrie 2018, ar fi scris la acea vreme într-un email trimis secretarului Prințului William că comportamentul lui Meghan Markle în raport cu angajații nu era acceptabil.

Săptămâna trecută, Knauf a ajutat-o pe Meghan Markle să câștige un proces împotriva Daily Mail, negând „fără echivoc” că a ajutat-o să scrie o scrisoare tatălui său cu care nu mai ține legătura.

Knauf a deținut mai multe funcții importante și va părăsi Marea Britanie

Născut în Statele Unite ale Americii, Knauf va părăsi Marea Britanie. Acesta a lucrat în mai multe instituții, de la cabinetul prim-ministrului din Noua Zeelandă, la Trezoreria Marii Britanii și Banca Regală a Scoției. În final, acesta a ajuns la Palatul Kensington și a condus echipele de comunicare ale Prințului William și Kate Middleton și Prințului Harry și Meghan Markle. Din septembrie 2019 ocupa funcția de director executiv al Fundației Regale.

Într-un comunicat, William și Kate spun că sunt „extrem de recunoscători pentru munca depusă din greu și angajamentele” pe care și le-a dus la capă exemplar. Ducii de Cambridge au adăugat că au fost triști la auzirea veștii. Knauf a plusat, spunând că colaborarea cu cuplul regal a fost „privilegiul carierei”.

Knauf făcuse acuzații importante la începutul anului

Publicația The Mail on Sunday, care a publicat extracte ale scrisorii cu pricina, a presupus fals că Knauf a fost cel care a ajutat-o pe Meghan să scrie o ciornă pentru tatăl său. La începutul anului, The Times a transmis că Knauf și-a exprimat îngrijorările în legătură cu comportamentul lui Meghan. Avocații lui Harry și Meghan au spus că a fost o „poveste complet falsă”, în timp ce Palatul Buckingham a anunțat că va investiga presupusele acte de bully-ing.

VEZI ȘI: Meghan Markle, acuzată de HĂRȚUIRE. Conflict puternic în Familia Regală, detalii NEȘTIUTE înainte de interviul momentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel