ANDREI STOICA - EXATLON ROMÂNIA. În ce stare se află acum fostul concurent
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Andrei Stoica a vorbit despre motivele care l-au determinat să renunţe la competiția Exatlon România.

ANDREI STOICA - EXATLON ROMÂNIA. Anda Adam, Alex Moraru şi Andrei Stoica au venit în platoul emisiunii WOWbiz, unde au vorbit despre Exatlon. De asemenea, Stoica a făcut mărturisiri despre cum se simte după ce a fost nevoit să abandoneze show-ul. "Sunt OK, voi începe recuperarea, nu este foarte grav, dar doctorul mi-a dat de ales: fie vin în ţară ca să mă recuperez, pentru că în Dominicană nu voi primi mâncare, nu voi putea să mă fac bine complet", a mărturisit el.

ANDREI STOICA - EXATLON ROMÂNIA. Întrebat despre accidentare, Andrei a dezvăluit că la început nu a ştiut ce s-a întâmplat. "Înainte de mini game, am avut un bonus game, unde am participat cu Diana Belbiţă. La început, când am căzut, am izbucnit în râs. Nu mi-a venit să cred. Pur şi simplu, mi s-a blocat genunchiul când m-am aplecat", a spus acesta la WOWbiz. "În momentul mini game-ului nu am simţit nimic, când m-am aşezat pe bancă mi-a trosnit, efectiv. Am auzit cum s-a întâmplat. Cred că de la bonus game m-am accidentat, acolo m-am forţat. M-am speriat pentru viitorul carierei mele, pentru că ştiu situaţii de oameni care au fost nevoiţi să renunţe după ce s-au dus la duş şi n-au mai putut să facă sport. Ştiam că lipsa vitaminelor şi a mâncării ne vor afecta în timp. Dar e bine că nu am nimic grav. În timp, cu ajutorul kinetoterapiei, mă voi vindeca. Vor mai fi alte sezoane de Exatlon şi, poate cine ştie, voi reveni", a mărturisit Andrei.

[citeste si]

ANDREI STOICA - EXATLON ROMÂNIA. "Acum râd, dar o săptămână de zile mi-am făcut tot felul de filme până când a venit diagnosticul. Mă gândeam că mă voi opera, că cine ştie ce voi păţi", a mai spus Andrei Stoica.

ANDREI STOICA - EXATLON ROMÂNIA. În altă ordine de idei, a dezvăluit că, în weekend, a sărbătorit-o pe soţia sa, care şi-a aniversat ziua de naştere. "Am sărbătorit ziua soţiei în weekend. Cu mic, cu mare, am petrecut cu toţii", a mai spus fostul concurent de la Exatlon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel