Andrei Baciu a răspuns provocării lui Florin Cîțu: Vaccinul conține siguranță! Provocare pentru Camelia Potec și Victor Rebengiuc
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 06 iun 2021, 22:27
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Andrei Baciu a răspuns provocării "Ce conține vaccinul".

"Vaccinul conține #siguranță!

Dr. Andrei Baciu, vicepreședintele CNCAV, a răspuns provocării prim-ministrului Florin Cîţu și îi provoacă pe: Camelia Potec, Victor Rebengiuc, dr. Adriana Pistol, dr. Valeria Herdea, dr. Beatrice Mahler și dr. Adrian Marinescu", se arată într-o postare pe pagina de Facebook ROVACCINARE.

Ce conține vaccinul? Ce spune Andrei Baciu

Secretarul de stat în ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a continuat seria "Ce conține vaccinul". 

Acesta apare într-un birou, unde lucrează alături de mai multe persoane fără să poarte mască de protecție.

"Lucrăm împreună încă de la începutul pandemiei, însă este pentru prima dată când ne vedem și lucrăm la interior fără mască. Asta reprezintă pentru mine vaccinarea. Posibilitatea de a-ți revedea colegii, prietenii, familia, pe toți cei dragi, în siguranță", a spus Andrei Baciu în videoclipul publicat pe Facebook. 

Valeriu Gheorghiță, provocare pentru Andreea Esca, Mihai Bobonete, Lucian Mîndruţă, Văru Săndel

"Ce conţine vaccinul? Vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii. Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne au lipsit în toate aceste luni de pandemie, conţine concedii petrecute la mare şi în Deltă cu prietenii şi cu familia, conţine mersul la locul de joacă cu copiii, conţine zâmbetul oamenilor din spatele măştilor, vaccinul conţine normalitate. Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mîndruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca Văru Săndel, ce conţine pentru voi vaccinul?", a spus şeful CNCAV, în videoclipul care a fost prezentat în conferinţa de presă.

Cum a răspuns Andreea Esca provocării

Andreea Esca a răspuns provocării lansate de către Valeriu Gheorghiţă, legate de vaccinare. 

"Vaccinul conține speranța că ne vom întoarce la viața de dinainte!", a transmis vedeta Pro TV. 

Răspunsul lui Mihai Bobonete la provocarea lui Valeriu Gheorghiţă

"Am preluat scurta provocare de la Colonelul Valeriu Gheorghita si am spus si eu asa ce cred. Provoc mai departe! Haștagurile nu le-am facut eu! #cecontinevaccinul #impreunainvingempandemia", a scris Mihai Bobonete pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?