Andrei Aradits critică Judecătoria Buftea, după luni bune în care a așteptat să se pronunțe divorțul: Este un fel de "Groapă a Marianelor" a dosarelor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Andrei Aradits
Sursa foto: Facebook Andrei Aradits
Andrei Aradits a depus actele de divorț în luna septembrie, la Judecătoria Buftea, și abia acum urmează să se pronunțe decizia.

"Noi am divorţat la Judecătoria Buftea. Judecătoria Buftea, am înţeles de la mai mulţi avocați, este un fel de "Groapă a Marianelor" a întregilor dosare. De ce? Pentru că este printre puţinele nedigitalizate din România şi este îngrozitor de supraaglomerată şi cu foarte puţini oameni.

Din cauza asta, dacă tu, de exemplu, conduci cu maşina prin Constanța şi ai accident şi îl dai pe ăla în judecată, îţi iei carnetul înapoi şi, până se rezolvă, tu depui contestație la Judecătoria Buftea. Până se prind ăia că acea contestație ține de Medgidia și unde s-a întâmplat, trec 6-7 luni. Şi iată cum tot procesul ăsta, tot r*****l ăsta pe care l-a făcut sistemul judecătoresc ajunge până la ultima spiţă - la mine, care aveam un proces de divorţ pe care l-am pus în septembrie şi s-a dat termenul în martie", a spus Andrei Aradits, în cadrul podcastului "Vorba lui Jorge".

Andrei Aradits a divorțat de soția sa, Andreea, după 17 ani de căsnicie. Momentan, aceasta a plecat în India pentru șase luni, unde face Yoga. Fiul lor, Eric, a rămas cu actorul.

Vezi și:  Andrei Aradits a divorțat de soția sa, după 17 ani de căsnicie: "E în India, de vreo 6 luni. Face yoga"

Despre Judecătoria Buftea

Judecătoria Buftea îşi desfăşoară activitatea încă din anul 1968, iniţial într-un sediu ce a reprezentat o parte a domeniului Ştirbei. Lipsa spaţiului necesar şi aspectul modest al vechiului sediu, foste grajduri care deserviseră Palatul Ştirbei, au determinat mutarea instanței într-un sediu nou începând cu data de 01.04.2004, scrie portal.just.ro.

Specificul acestei instanţe rezidă în faptul că a fost unica judecătorie din întreg Judeţul Ilfov, raza de competenţă acoperind un număr impresionant de localităţi, respectiv 33 de comune şi  8 oraşe, cu o populaţie totală de peste 500.000 de locuitori. La data de 01.10.2006 s-a înfiinţat Judecătoria Cornetu, care a preluat aproximativ o treime din volumul de activitate al Judecătoriei Buftea, creând o mai mare accesibilitate la serviciile justiţiei pentru persoanele care locuiesc în zona de sud – sud vest a judeţului.

Ulterior, la 01.11.2011 s-a înfiinţat Tribunalul Ilfov, împărțind același sediu cu Judecătoria Buftea, situat în Oraşul Buftea, Str. Ştirbei Vodă nr. 24, Jud. Ilfov.

Judecătoria Buftea a fost împărţită la începutul anului 2016 în două secții – Secția civilă și Secția penală, iar în prezent beneficiază de trei săli de şedinţă, două fiind folosite de către Secţia civilă, iar a treia fiind utilizată de către Secţia penală, alături de Secţia penală din cadrul Tribunalului Ilfov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel