Andreea Sava: Topul celor mai periculoase alimente
Andreea Sava a realizat pe blogul personal un top al celor mai periculoase alimente.
"Pentru că, nu doar că vă mănâncă vitaminele și mineralele din organism provocând astfel dezechilibre majore, dar și provoacă dependență. Da, nu este un mit. Există alimente la care este foarte greu să renunți, chiar dacă știi că îți fac rău. Acționează asupra ta aproape ca un drog. Profesorul Gheorghe Mencinicopschi, și nu numai, spune că alimentele industriale sunt chiar gândite în așa fel încât să ți le dorești iar și iar.
Iată ce trebuie să știți:
Elementele din alimente care produc dependență
Sarea, zahărul și grăsimile
Ați văzut și la tv avertismentul: "pentru o viață sănătoasă evitați excesul de sare, zahăr și grăsimi". Acestea se adresează zonei de recompensă din creier, la fel ca drogurile, și se va crea o stare de bine care, apoi, ne face să ni le dorim în permanență", a scris Andreea Sava pe blogul personal.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News