Andreea Sava: Top alimente care vă ajută să scăpați de grăsimea din jurul taliei
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Andreea Sava a prezentat top 10 alimente cele mai eficiente în reducerea grăsimii de pe abdomen.

”Abdomenul este primul loc unde se vede stilul de masă dezorganizat și plin de alimente proaste. Sunt nenumărate exemple de persoane care sunt slabe dar au abdomenul pufos. Iar grăsimea din jurul taliei nu este doar o problemă estetică ci este și periculoasă pentru sănătate.

Orice medic vă va spune că, oricât de slab ai fi, dacă ai grăsime în jurul taliei trebuie să faci ceva să scapi de ea, fiindcă aceasta indică grăsime în jurul organelor. În plus, această grăsime viscerală provoacă și modificări hormonale. Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a explicat foarte clar și în cărțile sale și când l-am avut invitat în emisiune.

Acum că am explicat de ce nu e bine să avem grăsime pe abdomen, trebuie să mai menționez un lucru: alimentația este extrem de importantă, în proporție de 90%, să zicem. Adică poți să faci sute de abdomene și tot să grăsime, dacă mănânci tot felul de prostii. Cheia este o alimentație organizată, echilibrată și cât mai simplă. Veste bună, însă, este că există alimente care intensifică arderile metabolice și ajută la arderea grăsimilor”, a scris jurnalista pe blog.

Iată 10 cele mai bune alimente care te ajută să scapi de grăsimea din jurul taliei:

Ovăz
Migdale
Fructe roșii
Ouă
Fasole
Avocado

Citiți textul integral pe blogul jurnalistei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel