Andreea Sava: Ce mănânc eu când am chef de dulce
Jurnalista Andreea Sava a dezvăluit ce mănâncă atunci când are poftă de ceva dulce.
1. Fructe
Mulți vor strâmba din nas dar există fructe foarte dulci. Mango, de exemplu, mie mi se pare extrem de dulce. La fel bananele sau strugurii. Desigur, ca să nu îngrașe, trebuie mâncate după regulile pe care le-am mai explicat.
2. Produse de la cofetării raw-vegane
În general, dar e bine să citiți etichetele ca să fiți siguri, folosesc ingrediente sănătoase, înlocuitori pentru zahăr rafinat și făină albă. Iar grăsimile, care sunt, sunt din categoria celor sănătoase.
3. Înlocuiesc ingredientele nocive cu cele sănătoase
Asta când vine vorba despre cele făcute acasă. Adică zahărul rafinat cu înlocuitorii despre care am vorbit în articolul spre care v-am dat link mai sus, făina albă cu integrală, din alte cereale în afară de grâu, și folosesc hrișcă în amestec. Aveți AICI câteva exemple concrete de rețete.
[citeste si]
4. Biscuiți sau produse cumpărate dar citesc etichetele
Există și în comerț produse din categoria bio sau din făină integrală, unele din categoria celor digestive, cu migdale sau merișoare etc. Ideea e să vă uitați pe etichetă la cantitatea de conservanți, coloranți etc, celebrele E-uri adică, la cantitatea de zahăr și procentul de grăsimi saturate, felul de făină folosită etc.
Citiți continuarea AICI.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News