Andreea Raicu RUPE tăcerea. De ce a RENUNȚAT, de fapt, la televiziune: "NU mi-am imaginat NICIODATĂ"
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andreea Raicu
Andreea Raicu
Andreea Raicu a mărturisit care a fost motivul pentru care a plecat definitiv din televiziune.

Andreea Raicu a fost una dintre cele mai iubite prezențe de pe micile ecrane. După ce a debutat ca model, s-a făcut remarcată în televiziune, unde a prezentat emisiuni precum: „Big Brother”, „Megastar”, „Miss fata de la țară”sau „M-a făcut mama artist”. Acum, Andreea Raicu este un promotor al stilului de viață sănătos. 

Invitată la emisiunea Andreei Marin de la TVR 2, Andreea Raicu a făcut câteva mărturisiri pe care cei care o urmăresc de ani buni nu le știau. 

De ce a renunțat la televiziune

„Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situație financiară care îmi permitea să fac orice, oricând, aveam relația care părea perfectă, aveam o casă în care stăteam și care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc și să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu. Cumva, era viața din filme. Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva. Am făcut multe ore de terapie, am citit foarte mult și tot nu înțelegeam ce lipsește. Și când te deschizi, viața îți aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente și poți să găsești răspunsurile. Doar atunci când vrei…”, a spus Andreea Raicu. 

Ce și-ar fi dorit să devină

„Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima dată la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune, creând momente și amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog”, a completat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel