Andreea Răducan se mărită. Detalii de la cererea în căsătorie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fosta gimnastă de talie mondială, Andreea Răducan, începe un nou capitol al vieții sale pe 12 octombrie, aceasta acceptând cererea în căsătorie, făcută într-un mod romantic, de iubitul său Daniel.  Trei zile mai târziu, pe 15 octombrie, Andreea Răducan va îmbrăca rochia de mireasă pentru cununia religioasă.

Copleșită de emoții, Andreea Răducan a relatat în cadrul emisiunii "Vorbește lumea", de la Pro Tv, cum a fost cerută în căsătorie: "El a fost tentat de mai multe ori să mă ceară poate însă că niciodată nu a fost momentul potrivit. Mă întorsesem cu fetele de la Campionatele Europene de la Berna, el venise în București în aceeași zi și mi-a propus ca la sfârșitul săptămânii să mergem un pic la munte. (...) Am pornit împreună și sus la Crucea Caraiman s-a întâmplat marele eveniment, am urcat împreună, și acolo m-a cerut de soție. Inelul a fost un pic mare. Ulterior am rezolvat și problema cu mărimea inelului, dar a fost un moment pe care l-am trăit la maximum și care realmente m-a emoționat foarte tare".

Sportiva l-a cunoscut pe alesul inimii sale prin intermediul unor prieteni în urmă cu patru ani: "A fost nevoie de un ciclu olimpic de pregătire pentru a ajunge la marele eveniment", a adăugat Andreea Răducan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel