Andreea Moldovan percepea taxă pentru măsurarea temperaturii. Dezvăluire după demiterea din Ministerul Sănătății din spitalul în care a fost acționară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Dezvăluire uluitoare despre Andreea Moldovan, fost secretar de stat în Ministerul Sănătății. 

O dezvăluire a bugetul.ro arată că în perioada în care Andreea Moldovan era acționară a firmei TEO HEALTH SA, prin care operează Spitalul Sf. Constantin din Brașov, societatea a fost amendată de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, iar motivul este de-a dreptul neașteptat.

La intrarea în spital, la efectuarea triajului epidemiologic impus de autorități, adică pentru a li se măsura temperatura, la fel ca-n supermarketuri, persoanelor li se percepea o taxă de 20 de lei. 

Astfel, spitalul privat a fost amendat atunci cu 30.000 de lei de către Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov.

Portalul instanțelor de judecată confirmă informația

Potrivit documentelor lansate de sursa citată, de la Registrul Comerțului, Andreea Moldovan a fost acționară la Spitalul Sf. Constantin până în luna februarie a anului 2021, când a devenit și secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Soțul său, medicul chirurg Moldovan Bogdan, este în continuare acționar al societății prin care operează spitalul privat din Brașov.

Portalul instanțelor de judecată a confirmat informația, dat fiind faptul că firma în care a fost acționară Andreea Moldovan a pierdut procesul în care a contestat decizia.

Medicul Andreea Moldovan a fost demisă odată cu ministrul Sănătății Vlad Voiculescu în urmă cu o săptămână, de către premierul Florin Cîțu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel