Andreea Marin, schimbare de look: Ceva special se întâmplă cu mine
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 31 Martie 2022, 19:43
WhatsApp
Andreea Marin / Foto Instagram
Andreea Marin / Foto Instagram
Andreea Marin și-a surprins, joi, fanii cu un nou look. 

Andreea Marin s-a lăsat pe mâna stiliștilor și a făcut o schimbare de look.

„Ceva special se întâmplă cu mine”, a scris Andreea Marin pe contul de Instagram, unde a și publicat imaginea de mai sus.

Iată ce i-au scris cei care o urmăresc pe Instagram:

Ești foarte frumoasă 

Frumusețe Superbitate Minunăție Prințesa!

Incredibil ce bine îți stă blondă!

Esti minunata Andreea!! Ai intinerit cu 10 ani cu noul look!!!

Votez pentru blond!

Andreea Marin, despre destin și norocul pe care îl ai în viață

Amintim că Andreea Marin a făcut dezvăluiri fără perdea despre viața ei, într-un interviu pentru SPECTACOLA și DC NEWS.

Andreea Marin a fost întrebată dacă au existat momente în viața ei în care s-a întâlnit cu imposibilul. 

„Imposibilul e doar atunci când, dintr-un motiv, ce nu depinde de noi, viața noastră e în pericol, un motiv pe care nu-l putem înlătura, cum ar fi o boală fără leac. Acolo da, nu mai depinde de noi, orice am face. Sau un alt exemplu, în care lucrurile depind de oameni, dar nu de unul singur: un război. Acolo un singur om nu poate să facă minuni, e nevoie de o forță colectivă. Și atunci da, în astfel de situații limită poți spune că nu există nu se poate. Dar, în situațiile în care tu ai putea să faci mai mult și, de fapt, îți pui singur limite și nu faci mai mult din comoditate, din neștiință, din teamă, dar la prima vedere, pentru că dacă ai încerca mai mult ai vedea că nu există un pericol real. Pericolul e doar în mintea ta", a declarat Andreea Marin.

Întrebată dacă crede în destin sau mai degrabă îți faci norocul cu mâna ta, Andreea Marin a spus: „Nu îmi permit să cred în destinul scris de cineva și care nu-mi dă liberul arbitru. Mă deranjează chestia asta. Da, cred în destin, în sensul că și zodiile astea, nu sunt chiar degeaba. Dar anumite trăsături ne sunt dăruite într-un mod cald și frumos la naștere. Dar eu cred și în puterea noastră de a schimba lucrurile în bine. Dacă n-aș crede în asta, n-aș mai face nimic în viață. Doar aș sta și aș aștepta ca lucrurile să se întâmple într-un fel sau altul, fără ca eu să-mi aduc aportul deloc la ceea ce se întâmplă. Ori nu cred că există cineva rațional, care să poată gândi în felul acesta. Destinul mi-a scris liniile vieții și eu n-am nimic de făcut, că eu nu-l pot schimba. E o greșeală să gândești așa.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?