Andreea Mantea, suspectă de cancer: I-am spus lui Dumnezeu că...
Data publicării:
Autor: Emanuel Baran
WhatsApp
Andreea Mantea
Andreea Mantea
Andreea Mantea a trecut prin clipe de groază înainte de a deveni mamă, când medicii i-au spus că e suspectă de cancer ovarian și că urmează să îi scoată unul dintre ovare. Vedeta Kanal D a fost la un pas de operație și doar o minune a făcut să scape doar cu tratament specific.
Andreea Mantea a primit vestea după un control de rutină. „M-am trezit cu o problema destul de urâtă, vorbesc acum de momentul în care eu eram suspectă de cancer ovarian şi urma să îmi scot unul din ovare. Era un cancer foarte agresiv şi creştea foarte repede”, declara vedeta pentru wowbiz.ro.

„Eram conştientă că nu voi mai face copii niciodată”

 
„Am fost la pământ. Eram conştientă că nu voi mai face copii niciodată, mai ales că îmi doream foarte mult. M-am programat la operaţie pentru ziua de vineri. Miercuri am fost undeva şi m-am rugat şi i-am spus lui Dumnezeu că dacă nu mi-e dat în viaţă asta să am un copil, eu nu am de ce să mai stau. Două zile mai târziu, când am ajuns la spital pentru operaţie, chistul dispăruse. Se speriase şi medicul. Apoi am început să urmez un tratament care omora orice lucru care se aşeza acolo, un chist sau chiar o sarcina. De asta am fost cu atât mai surprinsă când am aflat că am rămas însărcinată”, declara Andreea Mantea care e mămica unui băiețel de aproape patru ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel