Andreea Mantea, noua prezentatoare a emisiunii Cancan TV
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Andreea Mantea, noua prezentatoare a emisiunii Cancan TV
Andreea Mantea, noua prezentatoare a emisiunii Cancan TV

Miercuri, 19 octombrie, Andreea Mantea și-a făcut debutul ca prezentatoare cu normă întreagă a emisiunii Cancan Tv, difuzată de Kanal D.

Începând din această săptămână, frumoasă brunetă va întregi echipa emisiunii Cancan Tv care va dezvălui fără menajamente secretele vedetelor.

“Este un proiect diferit de celelalte pe care le-am avut până acum și am acceptat această ofertă tocmai pentru că este o provocare, iar mie îmi plac provocarile. Mă bucur că pot să întregesc echipa Cancan Tv și să vin cu un plus de înțelegere în acest proiect. Am avut emoții foarte mari și sper să rămână așa în continuare. Tensiunea mă ajută să fiu eu însami în fiecare emisiune“, ne-a declarat Andreea Mantea, vedeta Kanal D.

“Este fără îndoială un uriaș câștig pentru emisiune, nu doar prin prisma capitalului de informații mondene pe care-l are, cât și prin experiența pe care o are în domeniul televiziunii. Personal, prezența ei în platou îmi asigură un confort și cred ca acest cuplu se va suda de la o emisiune la alta, iar publicul nostru va fi beneficiarul unor emisiuni de excepție ”, ne-a declarat Adrian Artene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel