Andreea Esca, marea IUBIRE a lui Tudor Chirilă. Ce a FĂCUT ca să o REVADĂ, după COVID: "Un piriflic"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă a fost îndrăgostit de Andreea Esca. Ce a făcut acesta pentru a o revedea, după ce a fost infectată cu COVID-19. 

Nu mai este niciun secret că Tudor Chirilă a iubit-o pe Andreea Esca în tinerețe, pe vremea când erau în liceu, iar acum, artistul caută prexte să o viziteze.

După ce a fost infectată de COVID-19 și a ieșit public să spună asta, cu ochii în lacrimi, prezentatoarea știrilor Pro TV și-a luat o vacanță și a plecat departe de Capitală, pe domeniile din Transilvania, pentru a se reface alături de familie.

Andreea Esca nu a rămas singură și a fost vizitată atât de Dana Rogoz, cât și de Tudor Chirilă, care se pare că a zăbovit mai mult acolo și s-a relaxat pe moșia vedetei Pro TV, jucând șah cu Aris, fiul Andreei Esca. Lipsa concertelor și zvonul că emisiunea Vocea României s-au anula în acest an, i-a golit agenda, așa că are timp la dispoziție să se plimbe peste tot, citează click.ro.

Tudor Chirilă, îndrăgostit de Andreea Esca. "A fost o dragoste care m-a marcat"

"Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabără, la Cabana Vărfu cu Dor, o tabără de ski, şi... Andreea Esca era foarte frumoasă, în clasa a IX-a. Ea era combinată însă cu un alt baiat de clasa a XI-a… dacă vrea ea să va dea numele lui.Vă daţi seama cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidenţă? A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune. Această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează în viaţa asta. Şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă vişinie...", a povestit Tudor Chirilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel