Data actualizării:
Data publicării:

Andreea Esca, făcută PRAF. Dan Bittman, ACUZAȚII dure: Nu e nimic ADEVĂRAT acolo. A ÎNSCENAT

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Dan Bittman a aruncat bomba în showbiz. A făcut-o praf pe Andreea Esca, în ceea ce privește infecatarea cu COVID-19. 

Dan Bittman a stârnit o mulțime de controverse odată cu declarațiile despre COVID-19. Artistul a aruncat o nouă bombă zilele acestea și a făcut referire la Andreea Esca și susține că nu a fost nimic adevărat. 

"S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților… Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea!

E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem", a declarat Dan Bittman, într-o emisiune online moderată de Mădălin Ionescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel