Andreea Esca dezvăluie fotografia preferată de Alexia de la prima lor ședință foto sport
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Andreea Esca dezvăluie pe contul său de socializare care este imaginea preferată a celui mai nou star din familia sa de la prima lor ședință foto sport împreună.

"Buna dimineata! Aceasta este fotografia preferata a Alexiei din pictorialul realizat pentru revista CSID", a scris, vineri, Andreea Esca, pe Facebook, unde a postat și o fotografie în care apare alături de fiica sa Alexia. 

Imaginea postată de Andreea Esca a fost realizată la o şedinţă foto, prima sport din viaţa știristei de la Pro TV împreună cu Alexia, despre care a povestit în interviul acordat pentru Ce se întâmplă doctore?.

Citește și Andreea Esca, mesaj emoționant pentru fiica sa, Alexia Margot

"De câteva săptămâni, Alexia are buletin. Iar şedinţa foto, prima sport din viaţa lor împreună, mi-a demonstrat că energia, buna-dispoziţie şi naturaleţea sunt moştenire de familie. Una care te poate molipsi", a declarat Andreea Esca.

Întrebată cine a fost starul la această primă ședință sport împreună, Andreea Esca a mărturisit: "Alexia. Ea este noul star din familia noastră, ceea ce mă bucură. Pentru că tot vorbim despre sport, am pasat ştafeta".

De altfel, vedeta știrilor Pro Tv a mai dezvăluit și cum este supranumită în familie fiica sa: "Alexia este supranumită "Martin Luther King". Şi când nu-i spunem "Luther King", îi spunem "Doamna preşedinte". Militează pentru respectarea drepturilor omului şi asta ar vrea să facă în viaţă. Ea o să facă politică dacă mă întrebi pe mine, dar nu ştiu unde. Oricum fraza pe care o utilizează cel mai des este "C'este pas juste", adică nu e drept".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel