Andreea Esca a vorbit despre plecarea de la Pro Tv: Sunt lucruri care mă revoltă, mă enervează, mă supără
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Andreea Esca a vorbit despre plecarea de la Pro Tv: Sunt lucruri care mă revoltă, mă enervează, mă supără / Foto: Facebook Andreea Esca
Andreea Esca a vorbit despre plecarea de la Pro Tv: Sunt lucruri care mă revoltă, mă enervează, mă supără / Foto: Facebook Andreea Esca
Andreea Esca a fost întrebată de ce rămâne de atâția ani la pupitrul știrilor Știrilor PRO TV.

Andreea Esca a fost întrebată de moderatorul podcastului "Cronicari Digitali", Cristian Șimonca, ce o motivează să rămână la pupitrul Știrilor PRO TV, după atâția ani de când a zis pentru prima dată "Bună seara, România! Bună seara, București!". Prezentatoarea a dezvăluit că există și unele lucruri sau situații care o revoltă.

"Cred că, în primul rând e despre oameni, faptul că suntem aceeași gașcă la știri, îmi place cel mai mult pentru că e ca și când te întâlnești cu prietenii tăi foarte buni în fiecare zi și toată lumea își dorește asta. Pe urmă, faptul că există această adrenalină a directului de care eu pur și simplu am nevoie, mă face să-mi placă de fiecare dată și de fiecare dată când mă duc în platou zic «Gata, hai să facem și jurnalul ăsta!»

Este ceva, o emoție pe care, deocamdată, eu nu am regăsit-o în altceva, poate că există și în alte locuri, dar eu nu am găsit, mai ales că e o emoție repetată. Se întâmplă o dată la nu știu cât timp ca o altfel de activitate să îmi stârnească interesul, da, dar asta gândește-te că e zi de zi. Sunt și zile mai complicate, sunt și lucruri care mă revoltă, mă enervează, mă supără, dar asta nu mă împiedică să spun că este lucrul care îmi face cea mai mare plăcere", a mărturisit Andreea Esca, scrie Pro Tv.

VEZI ȘI: Andreea Esca împlinește 50 de ani. Prietenii ei au rămas surprinși când au aflat unde vor merge. "Așa e ziua Escăi: surpriză"

Andreea Esca, despre experiența de la UNTOLD: Am fost puțin panicată

Andreea Esca a povestit și cum s-a simțit atunci când a mers să mixeze muzică la UNTOLD, anul acesta.

"În primele minute am fost puțin panicată, dar după m-am relaxat. Eu înainte de momentul în care am pus muzică la Untold, am mers înainte cu câteva zile și am făcut așa un sondaj și, cu cine mă mai întâlneam, îmi spunea: "Vine și mama cu mine, mâine", "Mi-a zis tata că o să puneți muzică". Deci mi-am dat seama că avem nișa noastră – mame, bunici și tineri pe cale să îmbătrânească și ei", a spus Andreea Esca.

"Nu știu dacă sunt pasionată de muzică, cred că sunt pasionată de dans, mai degrabă, și atunci automat îmi place și muzica. Mi-a plăcut întotdeauna, dar nu sunt neapărat o cunoscătoare, sunt oameni care știu muzică mult mai bine decât mie.

Mie îmi plac anumite melodii care sunt probabil foarte dansante, deși sunt și unele pe care nu trebuie neapărat să le dansezi. Puteai să le dansezi pe vremuri când se dansa blues, de se ținea lumea în brațe și se legăna de pe stângul pe dreptul. Acum chiar nu mai există deloc asta la petreceri. Eu am văzut pe la petrecerile Alexiei sau pe unde am mai fost la tineri, nu mai există chestiile astea de să dansezi unul cu celălalt", a mai spus aceasta.

Andreea Esca, detalii despre petrecere de 50 de ani, organizată în Turcia

Andreea Esca a sărbătorit împlinirea a 50 de ani la Istanbul, pe un vapor, împreună cu prietenii, pe care i-a dus într-o excursie surpriză în weekend-ul trecut. Se pare că la petrecere au fost peste 70 de oameni și inițial nimeni nu ar fi știut unde merg, de fapt.

"Au făcut o coregrafie, mă rog. Mihai Petre înțeleg că i-a organizat. Au făcut repetiții, da. Și când se întorceau cu spatele, la finalul dansului, scria te iubim. Să știi că, până la urmă, asta e cea mai mare bucurie pe care o o trăiesc, că am foarte mulți prieteni extraordinari. Și am unii de când aveam 7 ani, alții de când aveam, nu știu, 13 ani, alții care s-au adunat așa de-a lungul timpului. Și cred că pentru cineva ca mine, nu știu, e cea mai mare bucurie", a povestit Andreea Esca în emisiunea ”La Măruță” de la Pro Tv.

VEZI ȘI: Dan Negru, provocare pentru Andreea Esca: I-am propus să ne facem publice salariile. Televiziunea s-ar credibiliza

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel