Andreea Crețulescu, reacție-fulger după scandalul de la România TV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Andreea Crețulescu a venit cu o reacție după scandalul de la România TV în urma căruia l-a invitat pe Valentin Ionescu să părăsească platoul emisiunii.

Jurnalista a propus ca în cazul în care un invitat folosește un limbaj nepotrivit să fie sancționat de CNA.

(w670)

"L-am invitat in aceasta seara pe pe dl. Ionescu sa paraseasca platoul deoarece, din punctul meu de vedere, limbajul domniei sale era in contradictie cu legislatia audio-vizualului si cu reglementarile CNA. Poti sa ai puncte de vedere diferite fara sa jignesti. Dar, cu aceasta ocazie am o rugaminte si o propunere pentru CNA: si invitatii sa fie sanctionati pentru derapajele de limbaj, nu doar postul TV care gazduieste dezbaterea. E superficial contraargumentul: "De ce ii invitati(daca stiti cum sunt)?".

VEZI ȘI: Scandal la România TV. Andreea Crețulescu: PĂRĂSIȚI platoul!

Invitatii din platou sunt majori, cunosc reglementarile legale si sunt responsabili pentru cuvintele lor. "De ce ii invitati (daca stiti cum sunt)?" Nu stim cum sunt! Dl Ionescu si-a schimbat radical limbajul dupa ce a obtinut un post in guvern. O metamorfoza care nu cred ca-i face bine. Dar, asta e mai putin important. Important este faptul ca acestor invitati nu le pasa daca folosesc un limbaj nepotrivit, daca jignesc, pentru ca stiu ca nu patesc nimic. Singura "sanctiune" posibila e asta! Si maine sunt invitati in alta parte si tot asa.

Daca invitatul ar primi amenda de 10.000 lei, atat cat primeste postul, (uneori chiar mai mult) pentru astfel de momente, cu siguranta ca s-ar gandi de doua ori inainte sa arunce cu jigniri. Dar, pentru ca nu pateste nimic, pur si simplu, NU-I PASA! Cine pierde, telespectatorul care trebuie sa asculte toate astea si pentru protectia caruia s-a votat legislatia audio-vizuala. Sau, oare, a fost votata doar pentru a mai subtia bugetele televiziunilor?...", a scris Andreea Crețulescu pe Facebook.

 

Citește și: Cum arăta Andreea Crețulescu la debut. Poză de colecție




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel