Andreea Cosma aruncă bomba: Sebastian Ghiţă a transmis poza cu Kovesi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Andreea Cosma
Andreea Cosma
Deputatul Andreea Cosma a anunţat, la România TV, că Sebastian Ghiţă a transmis autorităţilor care lucrează la dosarul ce o vizează pe Laura Codruţa Kovesi fotografia pe care spunea că o are cu fosta şefă a DNA. 

Deputatul PSD Andreea Cosma a intervenit, telefonic, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV pentru a comenta anunţul făcut de către Laura Codruţa Kovesi, cea care a informat că a fost chemată pentru audieri la Parchetul General.

"E un început de dreptate. E vorba de acuzaţia de luare de mită, subiectul cu avionul care l-a adus pe Popa din Indonezia, denunţul lui Ghiţă pe care eu l-am susţinut. Am fost audiată şi eu în acest dosar şi am susţinut denunţul lui. În legătură cu declaraţia mincinoasă, e vorba de declaraţia doamnei Kovesi pe care a dat-o la Parchetul General în care a susţinut că nu l-a cunoscut niciodată pe Sebastian Ghiţă. Domnul Ghiţă s-a ţinut de cuvânt şi dacă nu a dat public poza la presă sau în online a dat-o, aşa cum a promis, la audierea făcută de către procurori.

Nu ştiu unde a fost făcută fotografia, dar pot să vă confirm că a fost puse la dispoziţia anchetatorilor. Aş vrea, ca cetăţean al României, să-i cer doamnei Kovesi să respecte procedura şi să se prezinte la audieri aşa cum noi toţi ne-am prezentat", a declarat Andreea Cosma.

Vezi şi: Liga Campionilor: Ajax - Real Madrid, LIVE. Scor final

Piperea: Kovesi este penală. Efect de sabie cu două tăișuri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel