Data actualizării:
Data publicării:

Andreea Berecleanu, prietenie specială cu Cristina Țopescu: "O protejam, încercam să o feresc de profitori, de impostori"

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Andreea Berecleanu
Sursa foto: Facebook Andreea Berecleanu
Andreea Berecleanu a vorbit despre prietenia de peste 20 de ani pe care o avea cu regretata Cristina Țopescu.

"Prietenia cu Cristina a început în PRO TV, acolo am cunoscut-o. Și de atunci nu ne-am mai despărțit, decât atunci când ea a plecat… Nimeni nu o va în locui pe Cristina în viața mea, deși am prieteni pe care-i iubesc din tot sufletul. Doar că relația cu Cristina era unică, prin tipul de personalitate pe care-l avea, prin felul în care ne raportam la prietenia noastră.

Deși eram mai mică decât Cristina cu 14 ani, lucrurile s-au schimbat în timp și devenisem eu cea care o protejam, încercam să o feresc de răutăți, de profitori, chiar de impostori. Cristina era bună, sufletistă, generoasă. Și încercau destui să profite de această hipersensibilitate a ei. Dar aceeași Cristina era și puternică, independentă, curajoasă. Înainte de a pleca pentru totdeauna, era pe cel mai bun drum, plină de speranță și optimism. Aveam planuri, visuri, dorințe", a spus Andreea Berecleanu pentru viva.ro.

"A fost unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții ei"

În 2020, după moartea sa, prezentatoarea tv a dezvăluit că jurnalista trecuse printr-un șoc, aceasta având grijă de o fetiță dintr-un orfelinat. "Au fost mulți bătrâni de care a avut grijă ani întregi. Dar și de un copil. O numise Eva Maria și era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul și își dorea să o înfieze. Însă, a fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții ei", spunea Andreea Berecleanu într-un interviu pentru elle.ro.

În data de 12 ianuarie s-au împlinit trei ani de la moartea Cristinei Țopescu. Jurnalista a fost găsită decedată de polițiști în casa ei din Otopeni, în urma unui infarct suferit în somn.

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în data de 4 iulie 1960 și a fost fiica lui Cristian Țopescu, celebrul comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1870-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din București.

Vezi și: Trei ani fără Cristina Țopescu. Ce o deranja pe jurnalistă și de ce nu voia să mai audă ce se spunea la televizor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel