Data actualizării:
Data publicării:

Andreea Bălan spune că fetițele "nu îi simt lipsa" tatălui lor, George Burcea: "Victor a adus echilibrul unei adevărate familii"

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Andreea Balan
Sursa foto: Facebook Andreea Balan
Andreea Bălan a vorbit despre viața de familie și relația celor mici cu tatăl lor, George Burcea.

"Nu îi simt lipsa, deoarece se văd atunci când este disponibil și, totodată, ele de mici au crescut în casă cu mine și cu Buni, iar pentru ele asta reprezintă o normalitate. Totodată, Victor a adus în viețile noastre echilibrul unei adevărate familii", a spus Andreea Bălan pentru viva.ro.

"Mama este stâlpul casei"

"Mama a fost alături de noi din prima zi de viață a Ellei și ea este stâlpul casei, are grijă ca nouă să nu ne lipsească nimic, iar eu datorită ei pot să-mi desfășor activitatea și să merg la emisiuni, concerte și să performez așa cum am făcut-o ani de zile.

La năzdrăvănii, Clărița este imbatabilă, dar și simpatică, încât îi trecem cu vederea aproape orice, iar Ella este cea mai cuminte și ordonată fetiță din lume. Buni le răsfață, dar nu se face nimic fară acordul meu. Eu și mama suntem o echipă extraordinară în creșterea lor și luăm deciziile împreună", a mai spus artista.

"Părinții lui m-au plăcut din prima clipă"

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea pare să evolueze din ce in ce mai mult. Recent, cei doi vhiar au vorbit despre căsătorie.

"Este mult prea devreme totuși să ne gândim la partea aceasta, însă haideți să vedem ce ne rezervă viitorul! Cum am mai spus, avem o conexiune divină și trăim din plin momentul prezent", a spus Victor Cornea pentru viva.ro.

De asemenea, Andreea Bălan spune că actele nu sunt importante pentru ea. "Căsătoria mea de 4 luni (în acte atât am fost căsătorită) a survenit în urma șocului avut cu stopul cardiac, deci pot spune că actele nu au fost niciodată o prioritate. Importante pentru mine sunt iubirea și respectul reciproc, iar o relație frumoasă poate funcționa și fără acte. Doar iubirea ține doi oameni împreună", a mărturisit artista.

"Părinții lui m-au plăcut din prima clipă și ne-am înțeles minunat. Ador să merg la Sibiu și să ne plimbăm în natură și în locurile unde el a copilărit. De asemenea, mama mea îl îndrăgește foarte mult pe Victor", a recunoscut Andreea Bălan.

Vezi și: Alina Sorescu, moment sensibil: "Aș vrea să rămân în amintirea oamenilor..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel