Andra își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Ce urare i-a făcut Andreea Esca. "Zodia perfecților"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Andra își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Ce urare i-a făcut Andreea Esca / Foto: Facebook Cătălin Măruță
Andra își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Ce urare i-a făcut Andreea Esca / Foto: Facebook Cătălin Măruță
Andra își sărbătorește astăzi, 23 august, ziua de naștere.

Andra a împlinit pe 23 august 35 de ani, iar de ziua ei a avut parte de o mulțime de urări speciale. Printre cei care au ținut să o felicite pe cântăreață este si Andreea Esca. Prezentatoarea de știri de la PRO TV i-a  scris un mesaj pe contul ei de Instagram.

"Hai cu Fecioarele! ???????????? La mulți ani @andra ! Cine se mai aniversează în prima zi a zodiei perfecților?", este mesajul postat de Andreea Esca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Și Cătălin Măruță i-a făcut o urare specială soției sale. Aceștia se află acum într-o vacanță în Roma, Italia, alături de cei doi copii ai lor. 

"Sărbătoresc în fiecare zi faptul că am cunoscut-o, dar azi cu atât mai mult! E ziua ei și nu am cuvinte să spun ce simt pentru ea. La mulți ani, iubita mea!", a scris Măruță postând și mai multe poze de familie.

Și Fuego își serbează astăzi ziua de naștere

Paul Ciprian Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, s-a născut pe 23 august 1976, la Turda.

Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, a realizat astrograma artistului chiar de ziua sa. 

Fuego este cântăreț, actor, compozitor, moderator și realizator de televiziune, om de radio și editorialist român. „Nici nu putea fi altfel, mai ales că în momentul nașterii sale, Soarele se afla lângă Regulus, cea mai norocoasă stea, denumită chiar „steaua rege”. În antichitate, astrologii considerau că doar oamenii mari sau însemnați se nasc sub această stea. Regulus, în conjuncție cu Soarele aduce succes, faimă, onoruri, putere, abilități creative. Dovadă că le face pe toate cele mai sus enumerate”, a spus Daniela Simulescu.

„Deși nu știm ora de naștere, ne putem da seama ușor că Luna se afla în semnul Leului. De aici și nevoia de atenție, de validare, curajul de a ieși în față. Îi place să strălucească, să primească aplauze. În plus, este responsabil de întregul proces creativ. Luna se afla lângă Saturn, fapt ce îi va conferi încredere în propriile forțe mai ales în a doua parte a vieții sale. Conjuncția Lună-Saturn poate fi regăsită în hărțile celor cu copilării grele, în urma cărora devin foarte serioși, care capătă maturitate timpurie și control nemaipomenit al emoțiilor”, a mai spus Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel