Andi Vasluianu, prezentator la Pro TV. În ce emisiune îl veți vedea
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Pro TV va lansa Super Trip, un format tip reality-show. Actorul Andi Vasluianu se va afla pentru prima dată în postura de prezentator al unei emisiuni TV.

"De abia aștept să pornim la drum, să intrăm pe linie dreaptă spre distracție și să ne bucurăm de vacanță asta. Vreau în primul rând să ne distrăm, pe urmă să ne distrăm și la final, în special, să ne distrăm! De restul ne vom ocupa pe parcurs", a declarat Andi Vasluianu.

Super Trip îmbină perfect distracția și provocările! O serie de concurenți, grupați în echipe de câte două persoane, vor călători în toată România, vizitând cele mai importante și apreciate obiective turistice. Călătoria promite a fi una de vis, cu multe probe distractive și provocări pe cinste! Totuși, un singur pas greșit și totul devine un coșmar.

Perechile provin din medii diferite, cu ocupații și hobby-uri extrem de variate. Pe parcursul călătoriei, participanții au șansa de a se cunoaște și de a se împrieteni, precum și de a se distra împreună în cadrul celor mai amuzante provocări, anunță Pro TV.

VEZI ȘI: ANDI VASLUIANU, zi specială pe 23 iunie: Recunosc că îmi place cum sună

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel