Anchetă Caracal. Răzvan Dumitrescu, document exploziv. Bogdan Chirieac, ironie despre procurorul din Caracal: Cu voia lui Dumnezeu...
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Răzvan Dumitrescu a prezentat, la Antena 3, un document oficial care arată că anchetatorii din Caracal au deschis dosar penal după ce procurorul din Craiova i-a sunat pentru că a văzut cazul dispariției Alexandrei Măceșanu la un post de televiziune.  

Iată o parte din documentul prezentat în emisiunea ”Subiectiv”: 

(w670) 

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat că procurorul de caz din Caracal ”era ocupat să citească legile justiției”, de aceea nu a deschis dosar penal cu privire la cele întâmplare în curtea lui Gheorghe Dincă. Analistul politic a amintit de scrisorile împotriva modificărilor aduse legilor justiției, dar și împotriva SIIJ, de care era preocupat procurorul din Caracal, subliniind ironic că ”pe de o parte, ești cu catastifele, cu cărțile de drept, cu tot ce trebuie pe partea asta și ești într-o muncă intelectuală asiduă și, pe de altă parte, sunt tot felul de cazuri cum este acesta - din Caracal n.r.”.

Bogdan Chirieac a mai precizat că au fost demisii la vârf, locale, municipale, centrale în primele 24 de ore de la descoperirea a ceea ce s-a întâmplat în Caracal, dar, în schimb, ”abia după o săptămână procurorul de caz a fost suspendat și, cu voia lui Dumnezeu, fiind un om absolut deosebit, va fi repus în funcție și va primi încă o decorație. Știți că pe prima i-a dat-o doamna Kovesi”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel