Anca Serea, de URGENȚĂ la SPITAL. ANUNȚUL îngrijorător al lui Adi Sînă: "Nu este cea mai fericită zi din viața noastră"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Anca Serea a ajuns de urgență la spital, iar anunțul a fost făcut de Adi Sînă.

Anca Serea a ajuns din nou pe mâinile medicilor, iar de data aceasta anunțul a fost făcut chiar de soțul eu, Adi Sînă. Vedeta superă de o anemie severă și a avut mai multe probleme de-a lungul timpului. În plus, situația pare că nu este una bună, după spusele cântărețului. 

”Bună ziua! Nu este cea mai fericită zi din viața noastră, dar am ales să împărțim cu voi și momentele nefericite pentru că sunt sigur că sunteți interesați de soarta familiei noastre. Sunt la spital și aici este Ancuța”, a spus Adi Sînă pe pagina sa de Facebook

”Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil de viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simțit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez și cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge, dar sunt OK”, a spus Anca Serea de pe patul de spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel