Anca Pandrea, stare de sănătate precară! Respiră cu masca de oxigen
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
pandrea
pandrea
Actrița Anca Pandrea are probleme de sănătate, la momentul acesta, respirând cu ajutorul unei măști de oxigen.

Anca Pandrea este internată de o săptămână în Spitalul de Urgență Floreasca, unde medicii încearcă să-i pună diagnosticul corect. Problemele pulmonare de care suferă încă de anul trecut s-au acutizat, după ce miercuri a contractat o viroză. Anca Pandrea fost pusă la perfuzii și respiră cu ajutorul măștii de oxigen.

"Din cauza unei viroze care circulă în spital am avut febră foarte mare, care a cedat extrem de greu și doar cu antibiotice", a mărturisit Anca Pandrea pentru "ring".

"Am făcut endoscopie, colonoscopie, tomografie și tot felul de analize de sânge, iar până acum medicii mi-au spus cu certitudine doar că nu va fi nevoie de nicio intervenție chirurgicală. N-am aflat niciun diagnostic. Cel mai probabil, voi primi tratament și va fi necesar să fac analize mai des ca până acum. Trebuia să mă externez până acum dacă nu contractam o viroză. Starea mea s-a înrăutățit, iar acum am din nou perfuzii cu antibiotice. Am fost mutată într-un salon unde există mască de oxigen", a adăugat Anca Pandrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel