Anamaria Prodan: „Am telefoanele ascultate”. SCANDAL URIAȘ la mijloc
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Impresara Anamaria Prodan a dezvăluit că are telefoanele ascultate. 

Anamaria Prodan, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit că are telefoanele ascultate, după niște suspiciuni că ar fi fost implicată în trucarea unor meciuri ale formației Gloria Buzău. 

În 2016, Comisia de Disciplină a suspendat, pentru trucare de meciuri, mai mulți jucători și antrenori ai formației. 

„Am primit o hârtie acasă în care scrie că sunt monitorizată. Când știu că sunt corectă mă enervez… Scrie în hârtie că am un dosar privind manipularea rezultatelor meciurilor Gloriei Buzău. Și că au fost luate măsuri de supraveghere tehnică, interceptare și înregistrare a comunicațiilor prin telefon”, a declarat Anamaria Prodan pentru GSP.

Totuși, impresara susține că nu are nicio legătură cu acest scandal. 

Nici măcar nu am trecut pe la Gloria Buzău. Nu am legătură cu așa ceva. Din ce am înțeles e un domn Pașcu (n.r. – Virgil Pașcu, ofițer de integritate la FRF), care a lucrat în domeniu. Se pare că el a avut această inițiativă. Sunt bani aruncați degeaba. Stau și mă urmăresc ambiental, în casă, în mașină. Am o viața plictisitoare. Nu am nimic în afară de transferuri!

Telefonul îmi făcea figuri de doi ani. Prietenii ziceau că am telefonul ascultat. Da, și ambiental mă ascultă. Se lăudau toți prin Federație. Am prieteni care îmi spun ‘Nu te suportă cutare și cutare’. Domnul Pașcu nu mă suportă!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel