Analiza firului de păr. Dr. Tiron: Stochează toate informațiile, timp de trei luni. În România nu se vorbește, dar se moare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Dr. Ștefan Tiron, președintele Societății Române de Ozonoterapie, a spus, la Antena 3, în emisiunea ”Voi cu Voicu”, că analiza firului de păr este extrem de importantă pentru că, spre deosebire de analiza de sânge, stochează toate informațiile, luni de zile. 

”Nu arată numai ce se întâmplă în secunda aia, ci timp de trei luni. Firul de păr stochează toate informațiile. Dacă știi să iei mineralele respective, să vezi despre ce e vorba, să le decodifici, afli rezultate excepționale. Vede ceea ce nu se poate vedea în sânge. În cazul unei intoxicații, toxinele ajung în ficat, a doua zi, când te duci la doctor, nu le mai găsești în sânge, dar le găsești în păr. E și singura analiză care arată cum stăm vizavi de stres. Stresul e o chestie care ne ucide. Suntem ca o mașină făcută să răspundă la stresul imediat. Stresul duce la sindromul de oboseală cronică. În România nu se vorbește prea mult despre asta, dar în Japonia se știe că se moare de oboseală cronică. Primele simptome sunt durerile - n.r. în toate părțile.” a spus dr. Tiron, la Antena 3, subliniind că recomandă suplimente naturale, cu rezultate excepționale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel