Analistul Orban îl face praf pe premierul Orban la RTV: ”Lumea râde de el”
Data publicării:
Autor: Val Vâlcu
WhatsApp
Orban
Orban
PNL se poartă cu PSD ca soțul care îi reproșează amantului că nu e suficient de bun pentru soția sa, spunea sociologul Alfred Bulai în 2017.   Astăzi, guvernul Orban a remediat situația.

Pe tot parcursul anului 2017, PNL a acuzat PSD că nu își îndeplinește programul de guvernare, practic validându-l. Nu se spunea că este un program prost, atrăgea atenția Bulai, ci se discuta de ce nu îl aplică PSD-ul mai repede.

Astăzi, guvernul Orban a remediat situația: bugetul pentru 2020 aplică întocmai și la timp celebrul program cu care ”PSDragnea” a câștigat alegerile. Creșterile de pensii și salarii nu au fost amânate, cum au fost pensionările magistraților. Este drept că prevederea care îi scotea pe tușă mai devreme pe judecători nu fusese anunțată în campania din 2016, ca legea pensiilor, nici de Dragnea, nici de Vâlcov. Deci, aplicarea programului cu care s-au câștigat alegerile acum patru ani poate ajuta la câștigarea alegerilor din 2020.

Problema premierului Orban apare din cauza analistului TV Ludovic Orban, care îl ceartă. Și nu de ieri, de azi. Încă din 5 aprilie 2019, Orban avertiza premierul în funcție că nu va reuși convergența, respectiv aderarea la euro, din cauza politicilor economice ”nesustenabile”.

În 22 decembrie, același analist îi spunea Simonei Gheorghe, la RTv: Dacă în orice țară civilizată venea un politician să anunțe creșterea pensiilor cu 40 la sută, lumea râdea de el, nu l-ar crede nimeni. ”Ăia au educație economică”, spunea Orban.

Luni, 23 decembrie, premierul în funcție își va asuma în Parlament creșteri de pensii și salarii pentru care, în orice țară civilizată ar râde lumea de el. Bine că ”ăilanți” nu au educație economică, să râdă de Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel