Ana Morodan, prinsă sub influența drogurilor. Mircea Badea: Dânsa a avut o activitate haștagistă susținută și coerentă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Mircea Badea
Sursă foto: Facebook Mircea Badea
Ana Morodan a fost prinsă în trafic sub influența drogurilor și fără permis de conducere. Mircea Badea a făcut câteva remarci privitoare la aceasta.

Ana Morodan, supranumită „Contesa digitală“, a fost prinsă la volan sub influența drogurilor și fără permis de conducere. Aceasta a fost plasată în arest pentru 24 de ore.

În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive. Astfel, ea a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea în concurs a infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 335 alin. 2 și 336 alin.2 din Codul Penal.

VEZI ȘI    -    Primele imagini cu Ana Morodan, reținută pentru 24 ore. E aproape de nerecunoscut / foto

Mircea Badea a fost prezent în platou la a doua parte a emisiunii Sinteza Zilei, la Antena 3 CNN, unde a vorbit despre Ana Morodan:

„Eu, practic, o susțin! Dânsa a făcut un platouaș cu activitatea domniei sale de haștagistă, o activitate susținută și coerentă, nu episodică. Nu era activitatea dânsei de bază, dar nu a ratat nimic din toate jaloanele haștagiste și le-a bifat pe toate.

Pentru justiție, pentru statul de drept, 10 august, cu Mihai Șora, le-a bifat pe toate. A băgat capul în toate imaginile haștagiste. „Vrem o țară ca afară“ a fost un mesaj firesc, pentru justiție și statul de drept. Foarte interesant!

A trecut peste linie, acum, linia asta e de vopsea, nu știu alte linii de ce fel sunt. Pe cap are scutul de la Deveselu, sau poate semnalizează extratereștrilor locul unde să aterizeze“, a spus Mircea Badea referindu-se la niște imagini în care Ana Morodan apărea, în mașină, cu ceva pe cap.

„Par niște coarne de cerb“, a completat Răzvan Dumitrescu.

„Nu! Cred că o diademă ceva, dânsa e contesă!“, a completat Mircea Badea.

CITEȘTE ȘI     -     Ana Morodan a vorbit despre problemele cu pastilele și alcoolul: Pare tare, nu? Dar nu e! Am fost acolo, am trecut prin asta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel