Anna Lesko, despre cum să faci un bărbat să nu îți spună "Nu": Altfel l-ai pierdut!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Anna Lesko
Sursa foto: Facebook Anna Lesko
Ana Lesko le-a oferit femeilor câteva sfaturi pentru relația de cuplu.

"Trebuie să fii foarte, foarte concisă când livrezi un mesaj partenerului, dacă nu vrei să obții un NU subliniat. Selectează-ți înainte mesajul și ideile pe care dorești să i le transmiți. Asta dacă tu vrei să îi spui ceva lui și îți dorești să te asculte până la capăt. Pentru asta trebuie să fii foarte scurtă în ceea ce vrei să spui, la obiect pentru că altfel l-ai pierdut.

Pentru că după aia o să începi să ai relația aia „da, da, așa e, da, da”. Pentru că tu îi zici lui după, a doua zi, "vezi că nu ai făcut”, și asta se întâmplă pentru că el nu a percutat ceea ce i-ai spus. Totul se întâmplă pentru că tu nu ai fost scurtă și la obiect în ceea ce ai dorit să îi comunici.

O altă variantă este să trunchiezi discuția: astăzi un pic, mâine un pic îi zici și tot așa. Atunci el o să fie la capacitate maximă pentru momentul acela, astfel că va reține cât trebuie. Asta îți spun din propria experiență, sincer!”, a mărturisit Anna Lesko în cadrul podcastului „Lucruri simple”, moderat de Horia Brenciu.

Anna Lesko și DJ Vinnie, unul dintre cele mai discrete cupluri din România, și-au spus adio în 2019, după nouă ani de relație. Motivul ar fi fost infidelitatea artistei, deși în urmă cu ceva timp Anna Lesko declara că trăiește o frumoasă poveste de dragoste și că nu ar putea găsi un bărbat mai potrivit decât Adrian. Cei doi au împreună un băiețel.

Vezi și: Anna Lesko, dietă drastică: Nu toată lumea poate să o țină. Eu o fac o dată sau de două ori pe an

Anna Lesko, despre al doilea copil: Eu nu îl feresc pe Adam. Când mă întreabă, îi răspund cu toată sinceritatea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel